teksisis-normal.jpg

Terve!

 

Olen täällä jälleen pitkän ajan jälkeen kirjoittelemassa Eliaksen stooria. Viime kerrasta onkin jo, heh, pari kuukautta. En kuitenkaan ala pahoittelemaan satutäteilyn jäämistä, vaan kerron, että mistä kiikastaa! 

Suurin osa TS3:n pelaajista on varmaan saanut tuntea, että miltä tuntuu pelata kun virhekoodi 12 jyllää tallennuksissa. Virhekoodi johtuu siis tallennustiedoston viallisuudesta, jonka yleensä aiheuttaa hervottoman kokoinen tallennus (nimim. 8 sukupolvea samassa tallennuksessa). Peliä ei siis voi tallentaa, ellei kokeile kaiken maailman vippaskonsteja simien jääkappien tyhjennyksestä .bad-tiedostojen poistamiseen. Parin tunnin pelailun jälkeen kun huomaa, että ei voikaan tallentaa näitä maanmainioita tapahtumia, vaikka kuvia saisikin. Virhekoodi siis lyttäsi koko peli-innostukseni enkä pelannut simssiä sitten sen jälkeen. 

Parin kuukauden jälkeen sitten peli-innostus palasi, vaikka muistin edelleen sen kapisen virhekoodin. Sain kuitenkin lykättyä aina yhden tallennuksen ajaksi sitä mokomaa, joten pelaamisesta tuli edes jotakin. Pelaaminen kuitenkin stoppasi lyhyeen, kun tietokoneeni päätti olla olematta enää yhteistyössä akkunsa kanssa, joka taianomaisesti johti myös siihen, että simityksetkin päättivät lopettaa toimintansa. Vai lasketaanko se toiminnaksi jos pyörittää tunnin ajan ja sitten lakkaa toimimasta?

Kaikki yllä oleva on siis aiheuttanut sen, että tekstiä ei kuulu, ei näy. Nyt olen käyttänyt viimeisetkin konstini pelin toimimiseksi ja virhekoodi on mennyt ainakin hetkellisesti pois nurkistani ja peli ei tilttaa samalla tavalla. Juontakin pukkaa aika hyvään tahtiin, mutta yritän pitää tarinan vauhdin nätin rauhallisena. Lyhyesti; jatkoa on tulossa ja pian!

Ensikertaan.