Haloota vaan kaikille! Ajattelin ihan aluksi pitää puheen siitä, kuinka koulukiireet ja koneen itsemurhayritykset ovat pitäneet motivaation kirjoittamiseen kaukana siitä, mitä sen pitäisi olla. Jätän puheen kuitenkin tällä kertaa pitämättä. Sen sijaan voin kertoa, kuinka väsäsin suurimman osan tästä osasta vain muutamassa tunnissa. Silloin kun saa juonen kulkemaan ja kuvat nappailtua hyvään tahtiin, tulee ajatelleeksi, että miksi hitossa kirjoittaminen on jäänyt niin vähälle. Loppujen lopuksi yksi osa syntyy ihan hujauksessa ja voi unohtaa kaikki muut päässä hyrräävät probleemat. Tuntuu hyvältä olla täällä taas!

Lupailin tähän väliin "erikoisosaa" (ja vaikka sainkin sellaisen osittain aikaiseksi), ajattelin unohtaa koko shaiban, jonka kirjoittamisesta ei tullut yhtään mitään. Jatketaan siis perinteisellä tekniikalla. Toivottavasti tykkäätte, tytöt ja pojat!

p.s. Tämä osa sisältää hävyttömiä kuvia.

 

Screenshot-643-normal.jpg

Elias oli jättänyt yöunet välistä Laukkaavien Laamojen finaalimatsin takia. Tuttuun tapaan Laamat olivat reippaasti häviöllä, mutta Elias ei jaksanut karjua raivosta. Oli sanomattakin selvää, että elämä Riverview'ssä ei tuntunut läheskään niin mielekkään ja kaoottisen sekaiselta kuin Sunset Valleyssä. Elias ei osannut sanoa, että kaipasiko hän sitä sekasortoa. Tätä nykyä eläminen oli vain ehkä liiankin helppoa. 

"Ja niin soi pilli pelin päättyessä ja Riverview'n Napakymppi vie jälleen voiton Laukkaavien Laamojen sorkista! Nyt on syytä juhlaan, kiitos pojat!" kuului televisiosta ja samassa Elias tuikkasi masiinan sammuksiin. "Perkele", hän murahti ja katsoi ulos ikkunasta.

Screenshot-644-normal.jpg

Hetkisen kuluttua Piia nousi aamukahvin keittoon ja huomasi miehensä kykkivän Jumppa-tv:n ääressä. "Mä mietinkin et millon sä alat taas treenaamaan. Oot meinaa vähä löys--" "No pitäähän tässä nyt pikkuhiljaa alkaa jotain tekemään, tsiisus. Mä oon tässä nyt pirun pitkään vaan polkenu kuntopyörän sijaan paikallani", Elias mutisi puhkumistensa välistä. Piia hörppäsi kahviaan ja naurahti.

Screenshot-645-normal.jpg

"Siis kelaa nyt. Sä oot löytäny uuden työn, sulla on ystäviä.. Ennilläkin on joku viritys meneillään! Mä vaan teen duunia ja kerran viikossa juttelen jonkun kanssa. Mulla ei oo mitään maalia! Aagh, ja selkäkin reistailee!" mies jatkoi nillittämistään. "Ei se mun elämä kyllä kauheen mielenkiintosta seurattavaa oo. Ja onhan sulla kavereita vaikka kuinka paljon. Lopeta nyt toi höpiseminen, mussukka."

Screenshot-647-normal.jpg

Elias lopetti jumppailunsa ja huokaisi: "Tää mussukka menee nyt suihkuun ja sitten unille. Nähään muutaman tunnin päästä." Piia hymähti ja työnsi pannukakun uuniin. Miehensä marmattelut saivat hänet miettimään myös omaa elämäänsä. Hän tajusi, ettei ollut ajatellut syrjähyppyään aikoihin. Jospa tämä elämä vielä mielekkääksi muuttuukin, hän tuumaili.

Screenshot-616-normal.jpg

Yläkerrassa Ennin elämä oli äärimmäisen mielekästä. Heti herättyään hän starttasi hillittömän tekstailun Pertun kanssa. "Moi söpöläinen! Näin susta yöllä unta ja toivoin että sä oisit mun vieressä herätessäkin <3 Nähään koulussa! Pusuja <3" Enni naputteli ja huomasi koulubussin kaahaavan tietä pitkin.

Screenshot-649-normal.jpg

Tyttö riuhtaisi takin ylleen ja kiiti ulos ovesta. Hyvä kun äitinsä edes ehti toivottaa hyvää huomenta, kertoi Enni että "meenpertunkanstänäänsitleffaanmoikkateeruokaa".

Screenshot-650-normal.jpg

Elias oli nukkumassa ja tyttö kohta koulun penkillä. Piia ajatteli, että nyt olisi sopiva hetki hieman sosialisoida muiden simien kanssa. Hän tarttui puhelimeen ja rimpautti Rhodalle. "No moi vaan", tämä vastasi. "Hei, Rhoda! Miten ois pieni drinksutteluhetki Herkku Närpissä?" Piia kailotti remakasti. "Jaahas. Ja sä niinkun kuvittelet että me ollaan kavereita vai? Kuules mä en tollasten lorttojen kanssa seurustele."

Screenshot-651-normal.jpg

"Ja mitäköhän sä mahdat taas selittää?" "Voi kyllä mä tiedän sun pusutteluista sen karvakouran kanssa! Voi kuule Piia, mä olen aina tiennyt että sä oot uskoton narttu. Nyt on vaan sellanen juttu että.. mä en aio ottaa sitä riskiä, että mun maine menee sun takia. Hyvästi... huora!"

Screenshot-652-normal.jpg

"Voi paska", Piia kirosi ja naamapalmutti huolella. Mitenkäs tässä nyt näin kävi? Hän oli tavannut Alessandron vain kahdesti ja kumpikin kerta oli melkoisen hyvin piilossa. Rhoda oli kyllä kieltämättä koko kylän hardcorein juoruämmä. Ei Piiakaan kyllä olisi uskonut, että ystävänsä alkaisi häntä puhelimen välityksellä huorittelemaan, mutta ei Rhoda nyt täysin väärässäkään ollut. 

Piia huokaisi mietteliäänä ja päätti lähteä ruokakaupalle sosialisoimaan.

Screenshot-653-normal.jpg

Kaupasta ulos päästyään Piian pysäytti varsin mielenkiintoinen näky. Kulman takana Rhoda keikkui melkoisen ohkaisissa vetimissä ja vinkkaili silmiään ohikulkijoille. Piian huomatessaan Rhoda yritti juosta pakoon, mutta ei piikkikorkkareiltaan päässyt etenemään upottavassa lumihangessa.

"Ohoh, Piia. En huomannutkaan sua. Eh, mitäs kuuluu?" Rhoda vaikersi ja yritti hymyillä. "Mitä sulla on oikein päällä? Tääl on pakkasta", Piia katsoi (ex-)ystävänsä vaatetusta. Silloin hänelle valkeni mitä tämä touhusi. Piia veti kätensä puuskaan ja kohotti kulmiaan: "Kukas se lortto täällä oikein on?" 

Screenshot-657-normal.jpg

"Jeah, voishan sitä vähä styylailla pitkästä aikaa. Kun ei olla nyt duunissakaan nähty. Mut joo mä tästä yritän vähä herätä, näkyy huomenna", Elias sanoi puhelimeen ja viskasi sen sängylle. Kämppä kuulosti hiljaiselta ja Elias osasi päätellä talon olevan tyhjillään.

Screenshot-658-normal.jpg

Makuuhuoneesta poistuessaan hän ei osannut odottaa mittavaa vesivahinkoa keittiössä. "Voi perkele. No onneks on toi matto imenyt suuren osan. Ei kai tässä auta muu ku ryhtyä korjaushommiin", Elias tuskaili ääneen.

Screenshot-654-normal.jpg

Rhoda oli voittanut Piian jälleen puolelleen. Selitys "ilkeästä kaksoissiskosta" joka oli vastannut puhelimessa ei täysin uponnut Piiaan, mutta hyväksyi sen jonkinlaiseksi anteeksipyynnöksi. Oman horoilunsa kaupan vieressä Rhoda selitti uuden tyylin etsimisellä.

Jälleen parhaat ystävykset suuntasivat Herkku Närppiin drinkeroille ja päivittelemään omia, sekä kaikkien muidenkin, suhdekiekuroita.

Screenshot-655-normal.jpg

Juoruilu jatkui tietysti myös viinihetken jälkeen. "Kerro mulle, Rhoda, Rhoda rakas. Näytänks mä muka vanhalta? Se Eliaksen työkaveri.. mikä vitun Kersti onkaan.. on kuulemma puhunu taas jotain paskaa mun selän takana!" Piia uhosi ja osoitteli naamaansa. "No onhan noita ryppyjä vähän. Mut mä oon aina tienny et se Krista on horo! Mut ooksä nähny Alvin uuden auton? Kauhee kottero. Luulis et se ois ees vähä parempaan pystyny." "Mut sehän on yyhoo isä. Ties kuin monta suuta ruokittavana!" "No lapsille maistuu nyt männynkävyt, mut ei millään Toijotalla eukkoo saa!"

Sivistyneen keskustelun päätteeksi naiset päättivät yhdessä tuumin siirtyä rilluttelemaan Sahlsteniin.

Screenshot-656-normal.jpg

Ennen taksiin nousemista Rhoda nappasi Piian syleilyynsä. "Kiitti että oot olemassa. Jos oisit jätkä niin panisin."

Screenshot-659-normal.jpg

"Perkeleen perkele nyt! Eihän näistä saatanan jakoavaimista oo mihinkään", Elias raivosi hanalle. Kikatteleva bestiskaksikko pelmahti paikalle ja ensimmäinen asia, jonka Rhoda näki, oli aatamin asussa keikistelevä Elias.

"Ja sit mä sanoin Sallalle et mä en oo mikään halpa nain.. Piia mitä tää on?" Rhoda katsoi lievästi tästä barbaarisesta meiningistä järkyttyneenä. "Elias! Housut!" Piia kiekui miehensä nähdessään. Tämä ei kuitenkaan edes nostanut katsettaan lavuaarista vaan jatkoi töitään kiroten: "Tää on mun koti ja tänne ei alastomuutta pelkäävät variksenpelättimet tule. Mikä helvetti näitä putkia vaivaa!?"

Screenshot-660-normal.jpg

Myös Enni kipitti sisälle ja katsoi tilannetta kuin siinä ei olisi ollut mitään outoa. Hän huokaisi: "Tervetuloa uudelleen, Rhoda. Ja äiti mä meen sit edelleenkin Pertun kanssa nyt leffaan! Äiti!" Piia ei huomannut tyttärensä vikinää yrittäessään peittää näkymää keittiöön. 

Screenshot-661-normal.jpg

"Eh, nyt taitaa olla sellanen juttu että me tissutellaan jatkossa kaupungilla. Tää huusholli on vaan niin pirun outo, että kyl täs alkaa oma kuuppakin mennä sekasin. Nähään", Rhoda sanoi ja miltei juoksi ovesta ulos. Piia ei saanut sanaa suustaan katsellessaan vedessä lilluvaa lattiaa ja Eliaksen paljaita pakaroita. "Okei, moi! Mä lähen nyt", Ennikin huudahti ja lähti Perttunsa kera elokuviin.

Screenshot-664-normal.jpg

"No mitä?" mies karjaisi luututessaan lattiaa. "Sä oot aika hyvä ton sun.. keppis kanssa", Piia vihjasi ja potki korot jalastaan. Vihjauksen ymmärtäny Elias nosti katseensa lätäköistä ja katsoi vaimoaan kysyvästi.

Screenshot-665-normal.jpg

Piia nyökkäsi ja samassa hän olikin kiinni miehensä paljaassa ihossa turmeltuneen parketin keskellä.

 

Screenshot-667-normal.jpg

Elokuvateatterin vieressä Enni lykkäsi huulensa Pertun naamalle. "Moiksu vaan sullekin, söpöliini", hän hihitteli ja vetäytyi hieman kauemmas. Perttu näytti järjettömän suloiselta villapaidassaan - kuten aina. "Moi, ihanuus. Mitäs sä?"

Screenshot-666-normal.jpg

"Tuol oli taas menos joku kaoottinen draamanäytelmä himas. Mä niin välil mietin et onks kaikki tapahtumat siel todellisia", Enni vastasi ja naurahti. "Mä en ees tiedä haluunks mä kuulla. Noh, mitäs leffaa sä haluut mennä tsiigailee?" Perttu kysyi ja nappasi tyttöystäväänsä käsistä.

Screenshot-668-normal.jpg

Ja pusutteluksihan se koko elokuvan katsominen meni. Sama homma jatkui teatterin ulkopuolella, eikä nuoripari tuntunut olevan kykenevä irtaantumaan toisistaan. Lutkuttamisen lopetettuaan Enni avasi suunsa puhuakseen: "Voitais varmaan mennä meille. Porukat on saleen nukkumassa jo." Perttu nyökkäsi ja he lähtivät kävelemään käsi kädessä kohti Pertun naapurilta nyysimää autoa.

Screenshot-670-normal.jpg

Pienoisen hengähdystauon jälkeen Perttu ja Enni olivat jälleen kiinni toisissaan. Seurustelevat nuoret eivät tietenkään tee mitään muuta kuin ole toistensa kauloissa kiinni, eiväthän? 

"Mä tykkään susta niin paljon et voisin hypätä sillalta sun takii", Enni hihitti kaulailun seassa. "Mä tykkään susta niin paljon et.. mä voin sanoo tykkääväni susta paljon", Perttu vastasi. Romanttista, Perttu. Todella.

Screenshot-669-normal.jpg

"Voi kiesus, mitä se kello on? Enni.. PERKELE", seksin sekainen isukki keikkui olohuoneeseen, eikä saanut mitään järkevää sanotuksi nähdessään tyttärensä lemmenleikeissä. 

Screenshot-671-normal.jpg

Myös Piia kipitti ulos makuuhuoneestaan Eliaksen karjumisen kuullessaan. "Mitä sä tääl kitiset muru? Voitasko vielä kokeilla takaap.. Enni!" Piia kiekaisi, muttei läheskään yhtä järkyttyneenä kuin miehensä. Hän tajusi alastomuutensa ja painui takaisin pukemaan.

Screenshot-673-normal.jpg

"Sinä! Mikä sä oot miehiäs? Tollaset patukat päässä ja amisparta kasvaa. Tommoset rentut ei mun tytön kanssa styylaile!" isäpappa uhosi ja viittoi Perttu-parkaa siirtymään pihalle. "Elias, housut!" huusi Piia ovenraosta. 

Screenshot-672-normal.jpg

Enni puuttui pikaisesti riitatilanteeseen. "Mitä.. Mitä vittuu iskä? Sulla ei oo mitään oikeutta haukkuu mun poikaystävää!" hän huusi ja polki jalkaansa. "Sinä oot vielä sen ikänen, että tommoset lökäpöksyt saat unohtaa! Ja kaikki muutkin." "Miks hemmetin siveyden sipuliks sä mua oikein luulet, ääliö! Perttu tuu.. Mennään mun huoneeseen."

Screenshot-674-normal.jpg

"Voi hyvä Jumala sentään, Elias! Tyttäres ei oo enää mikään pikkupentu", vaatteensa päälle saanut Piia tuli selvittelemään tilannetta. "Älä sä kuule yhtään siinä... lätise! Kyllä mä nyt tollaset narkkipennut tunnistan!" Elias sanoi, mutta tajusi menneensä hieman liian pitkälle. Perttu tuhahti ja sanoi lähtevänsä kotiin. Enni sen sijaan itkeä tihrusti.

Screenshot-676-normal.jpg

"Enni mä soitan sulle. Adios vitun mulkku!" huusi Perttu ovilta ja juoksi ulos. Elias oli aikeissa sanoa jotakin vastalauseeksi, mutta vaimonsa tiukka katse pysäytti hänet.

Screenshot-675-normal.jpg

"Ja mikäköhän sua taas vaivaa? Tyttäres sentään uskaltautu tuomaan poikakaverinsa näytille ja sitten sä meet räyhäämään ku mikäkin taliaivo", Piia sähähti ja katsoi ovensuulla itkevää Enniä. "Mä nyt en vaan ollu ihan valmis tommoseen. Mun mielestä--" "Mitenköhän nyt aattelit hoitaa tän asian? Huoh, mä en sun sekoilujas selvittele, Elias. Ja pistä nyt ees jotakin päälle."

Screenshot-677-normal.jpg

Elias laahusti makuuhuoneeseen allapäin ja Piia huikkasi toppatakkia päälle riuhtovan Ennin luokseen. "Voi Enni kulta", hän aloitti. Enni ei kuitenkaan halunnut antaa äidilleen vielä puheenvuoroa: "Saanks mä kysyy, että mikä hitto sitä ukkoa vaivaa? Perttu oli muutenki epäileväinen tänne tulosta ja sitten se muutama kusipää käyttäytyy tolla tavalla." Tyttö pyyhkäisi viimeiset raivonkyyneleet poskeltaan. "Älä puhu isästäs tolla tavalla. Typerästi se käyttäyty, mutta ei täällä silti ketään kusipääks haukuta. Mitä jos meet nyt juttelemaan sen kanssa?" Piia yritti auttaa, mutta Enni vain tuhahti. "Mä en haluu nähdä sitä ääliötä enää ikinä."

Screenshot-678-normal.jpg

Ikuisuus koitti huomisaamuna, kun opiskelun kokonaan unohtanut Enni teki läksyjään keittiössä. Isänsä oli vihdoinkin saanut vaatteet päälle ja oli tullut keittämään kupin kuumaa.

Screenshot-679-normal.jpg

Elias istuutui tuoliin ja otti hörpyn kahvistaan. "Krhm, onko hankalia tehtäviä?" hän sanoi keskustelun avatakseen. Enni piti katseensa tiukasti vihossaan ja tiuskaisi: "Ei oo." Anteeksipyyntöjen masteri Elias ajatteli jättää perinteiset huonon omatunnon valittelut väliin ja kokeilla uutta tekniikkaa.

Screenshot-680-normal.jpg

"Kun sulla on toi koulu ja muut jutut menny niin mallikkaasti ni sähän voisit pitää vaikka jotkut pippalot tänään. Tai siis saat jos haluut. Voit kutsuu kavereitas ja.. sen Pertunkin vaikka."

Screenshot-681-normal.jpg

Enni ei oikein tiennyt mitä sanoa. Tavallaan hän olisi toivonut isältään ylitsevuotavan dramaattista itkuanteeksipyyntöä, mutta eivät kotibileetkään huono vaihtoehto olleet. Sitä paitsi hän kuuli tämän äänestä, että Perttu-asia oli hyväksytty, eikä sitä sen enempää päiviteltäisi. Enni haroi tukkaansa. "Okei, mutta jos tällä kertaa pitäisit säkin vaatteet päällä", Enni sanoi ja naurahti pienesti.

Screenshot-682-normal.jpg

Siinä samassa myös Piia tuli paikalle. Elias oli esittänyt ajatuksensa myös vaimolleen, joka oli loppujen lopuksi myöntynyt ideaan. "Mutta muista Enni, me olemme sitten valvomassa, että kaikki menee niin kuin pitääkin", hän varmisti ja katsahti myös Eliasta.

Screenshot-683-normal.jpg

"No tota mulla on kyllä oikeestaan vähän menoa täks iltapäiväks. Kirsi pyys meinaan ulos", mies sanoi varoen ja nousi ylös tuolista. "Jaaha, no ethän sinä siellä nyt yömyöhälle ole", Piia sanoi hieman kysyvästi ja kurtisti otsaansa. Elias henkäisi syvään ja raaputti päätään. "No kun ei sitä sit tiedä jos mennään johonkin baariin tai jotain. Soita vaikka Rhoda seuraks tai jotain."

Screenshot-684-normal.jpg

Enni oli paennut vanhempiensa keskustelulta vessaan. Hän ei kuitenkaan voinut olla soittamatta Pertulle hyvistä uutisista. "Moi muru." "Hei kulta et ikinä arvaa mitä! Mä saan pitää tänään pikkuset partyt kamujen kesken." "No kiva. Onks mulla mitään asiaa sinne?"  "No totta kai on! Iskä sano et sä oot ihan ok.. Tai ei nyt suoraan, mut kuitenkin! Nähäänks me koulussa?" "Aattelin kyl käydä nopeesti jätkien kans Bridgeportis kattoo yht keikkapaikkaa. Kyl mä oon iltaan mennes takasin."  "Just.. No ei siin sit kai mitään. Nähään illalla, pus!"

 

Screenshot-685-normal.jpg

Parin tunnin kuluttua Elias tapasi Kirsin puistossa. He olivat puhelimessa sopineet, että Elias opettaisi ystävättärensä luistelemaan (koska #yolo). Elias olikin jo virittelemässä luistimia kinttuihinsa, kun Kirsi pelmahti paikalle. Nainen tietysti riensi tuttuun tapaan halaamaan kaveriaan lämpimästi. "Hei, kiva nähä", Kirsi sanoi hihitellen. "Juu, moro vaa. Aletaanks heti öh.. hommiin? Luistelemaan?" Elias hymyili ja katseli jään pintaa.

Screenshot-686-normal.jpg

".. No sit mä vaan päätin et ei perkele Simo ja kusin siihen käsidesipurkkiin. Tuskin ne sitä on vaihtanu." "No hyi hitto, mä oon ihan salee käyttäny sitä. Mut Simo on kyl ihan asshole välil", Kirsi vastasi Eliaksen työpaikkarageen. Sitten hän jatkoi: "Tää luistelujuttu ois pitäny varmaa hiffata jo muksuna, mut kai tää tälleenki ihan menee. Mentäskö vähä lämmittelemään?" He nousivat ylös mantereelle ja viskasivat luistimet menemään. 

Screenshot-687-normal.jpg

Kaakaokuppien jälkeen Elias ja Kirsi siirtyivät ihastelemaan talvimaisemaa. Eliaksen selitykset talvisista pilkkireissuista eivät kuitenkaan kiinnostaneet tissieläintä sen koommin. Niimpä Kirsi astui Eliaksen eteen ja tarttui tätä käsistä. "Voi vitsi, mun kädet on edelleen ihan jäässä. Voisitsä lämmittää vähän?" hän hymyili. Elias ei oikein tiennyt mitä sanoa, joten päätti ystävällisesti hieroa naisen kätösiä.

Screenshot-688-normal.jpg

Hetkeen kumpikaan ei sanonut mitään. Elias yritti parhaansa mukaan pitää katseensa poissa Kirsin suloisista tähtisilmistä ja eloveena-kutreista, mutta välillä alkoi hänkin epäillä omia tunteitaan. "Meidän pitäis varmaan lähteä, Kirsi", hän kuiskasi ja oli kääntymässä poispäin.

Screenshot-689-normal.jpg

Kirsi kuitenkin tarrasi tätä käsivarresta. Hän hivuttautui hieman lähemmäs Eliaksen kasvoja ja kuiskasi: "Kiitti että opetit mut luistelemaan."

 

Screenshot-690-normal.jpg

Kotosalla Ennin "lukuisat" ystävät, sekä Rhoda ja Anitan äiti olivat saapuneet viettämään iltaa. Teemana oli talviseen tapaan Pakkasukkelin kunniaksi vietettävä lahjajuhla. 

"No moi Anita, kiva et pääsitte! Unohdinks mä sanoo, että siskoskin ois voinu tulla?" Enni kysyi ystävältään. "Se jäi viime viikolla kiinni yrttiyliannostuksesta. Äiti pisti sen pariks viikoks kotiarestiin. Onneks mä sain piilotettuu mun varastot, hah", Anita naureskeli. "Eh, selväpä se. No mä tästä taidankin mennä moikkaamaan muita."

Screenshot-691-normal.jpg

"Muilla" tarkoitettiin tietysti Perttua, joka oli palannut höntyilyiltään takaisin kotikaupunkiin. "Ihana nähdä!" Enni kiljaisi ja hyökkäsi pojan huulille. 

 

Screenshot-692-normal.jpg

Elias oli ajamassa Kirsiä kotiin. Muutamien minuuttien hiljaisuuden jälkeen Kirsi päätti kuitenkin ehdottaa paria olutta Pisteessä. Aluksi Elias oli hieman epäileväinen, sillä hän tiesi perheensä odottavan (not) kotona. Sitten hän päätti vedota pitkään kuivaan kauteen ja niin lupasi tulla Kirsin kanssa "yksille".

 

Screenshot-693-normal.jpg

Pikkubailut olivat kotona hyvällä mallilla ja juhlaväki oli päättänyt siirtyä lahjojen tsekkaamiseen. Anitan äiti tietysti taputti porvarillisena, kun tyttärensä huomasi paketissaan olevan uuden sPhone kutosen. "Äiti mitä hittoa!? Mä sanoin ihan selvästi, että sPhone seiska! Seiska! Hiton daiju", Anita raivosi ja otti suutuksissaan toosan boksista.

Screenshot-694-normal.jpg

"Siis.. Mitäh? Muija saa uuden luurin ja vikisee ku Sputnik? Damn, tää maailma on niin sekasin. Eiksje Tatis?" Perttu ihmetteli porvarillisten lasten kitinää. Tatiana ei ollut koko ikänä osannut unelmoidakaan moisista kalleuksista. Ghettonuoret..

 

Screenshot-700-normal.jpg

Screenshot-701-normal.jpg

Punaisessa Pisteessä Kirsi oli löytänyt ylleen jotain sopivan siveetöntä ja Elias tarjoili hänelle juomia käskystä. Äijä itsekin oli aikamoisessa tuiterissa eikä osannut enää hillitä katsettaan Kirsin terhakoista kannuista.

 

Screenshot-696-normal.jpg

Myös Rouva Sahlsten oli litkinyt melkoisen määrän viiniä. Silmät tuntuivat lumpsavan kiinni, mutta silti edustusäidin oli oltava mukana avaamassa lahjoja. Pakkasukko lahjoitti hänelle Juoppo-sarjaan kuuluvan viinilasin ja pullotelineen.

Screenshot-698-normal.jpg

Pian Piian kuukahdettua ja känniääliöaikuisten toiminnan seurauksena Ennin ystävien lähdettyä Rhoda jäi yksin viettämään iltaa loppuun. Tatiana oli sanonut Rhodaa pulleroksi ja eikös humalainen eukko ollut ottanut siitä nokkiinsa. Kellon ollessa puolenyön Rhoda päätti tarttua toimeen ja aloitti kuntokuurin Sahlstenien olohuoneessa.

 

Screenshot-702-normal.jpg

Pisteessä meno alkoi olla sitä luokkaa, että Kirsi ei voinut enää pitää käsiään irti Eliaksesta. Hän muiskautti märän pusun miehen huulille ja odotti reaktiota. Parin promillen Elias ei kuitenkaan osannut muodostaa sen kummempaa reaktiota, mutta sönkötti kylläkin "mää oon naimisissa, tää ei nyt oikeen, mää en tiiä" -tyylistä.

Sisimmissään mies tiesi, mitä oli tekemässä. Keski-iän kriisiä potevana hän päätti antaa alkoholin viedä mukanaan. Menossa mukana jormaillut Henkka ei tietenkään kertoisi mitään illan tapahtumista kellekään, eihän? Loppuyön muistikuvat ovatkin sitten todella hämäriä.

xxx-normal.jpgxxx1-normal.jpgxxx6-normal.jpgxxx5-normal.jpgxxx3-normal.jpgxxx4-normal.jpgxxx2-normal.jpg

 

Screenshot-709-normal.jpg

Aamulla Enni selasi simternettiä uudella tietokoneellaan. Hän kirjautui sisälle Facebookkiin ja skrollasi pitkin etusivua. Yhtäkkiä ruudulle ilmaantui jotakin äärimmäisen.. kummastuttavaa. Elias Sahlsten merkittiin simin Kirsi Mäntyharju kuvaan.

Screenshot-710-normal.jpg

"Mitä hittoa!?" Ennin ääni kajahti alakerrassa.

 

Ja sellasta soopaa tällä kertaa! Kuvasaldo on melko mitäänsanomaton, mutta olkoot. Oli pakko tunkea tähän osaan vähän turhankin paljon tapahtumia, koska viimeksi osa oli kuivahko. Musta tuntuu aina, että osan loppupuoli on hemmetinmoista kuraa kirjoituksen ja kuvien osalta. Toivottavasti kuitenkin piditte! Seuraavassa osassa sitten ehkä hieman enemmän Perttua ja Enniä, saa nähdä. 

Ja nähdään pian!